Produkter for daniela nero srl (6)

Talha Blanco - Hedrede Viner

Talha Blanco - Hedrede Viner

TALHA BLANCO FICHA TÉCNICA: Denominación de origen: DOP Alentejo Komposisjon: Antão Vaz, Arinto, Perrum, Fernão Pires Vinifikasjon: Fermentert i leirkrukker Alkoholinnhold: 13o NOTATER OM SMAK: Utseende: Gylden Lukt: Moden frukt (ananas) og appelsinskall Smak: Mineral, med en intens og vedvarende ettersmak
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, til bruk i kjøttproduksjon, for fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Lomo embuchado" eller "Caña de lomo" laget gjennom en modnings- og tørkeprosess som varer mer enn 45 dager. Format: eske 200g, pose 5kg
Fran ANAYA

Fran ANAYA

Oversettelse av kunstOversettelse av litteraturOversettelse av bøkerLitterær oversettelseOversettelse for reise og turismeJuridisk oversettelseØkonomisk og finansiell oversettelseVitenskapelig oversettelseOversettelse for internasjonale organisasjonerGeopolitisk oversettelseTeknisk oversettelseMPTEs tjenesterAndre språktjenester…
Triana Samling

Triana Samling

Alt vårt arbeid gjøres utelukkende i Andalusia (Spania).
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for produksjon av kjøttproduktet som ikke er varmebehandlet, kalt "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", laget med langsomme modningsteknikker (temperatur fra 6 til 12ºC og initial RF fra 78 til 86%). Format: pose 4kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for bruk i kjøttproduksjon, til fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Morcilla". Format: pose 5 kg